30 juni 2018: HVB 10 jarig Jubileumfeest

Een week na de jubileum estafette marathon is er op zaterdagavond 30 juni het jubileumfeest van Hardloopvereniging Beuningen ter ere van het 10 jarig bestaan. Met een kleine groep vrijwilligers wordt er hard gewerkt om dit feest een bijzondere avond te maken!

Aanmelding:
Het lijkt misschien nog ver, maar voor je het weet is het 30 juni. Graag zouden we alvast willen weten of je naar het jubileumfeest komt. Hierdoor kunnen we het feest beter voorbereiden. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar: activiteitenhvb@outlook.com

Vrijwilligers gezocht:
Voor de avond zelf, zijn we op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen achter de bar of die vlees kunnen braden op de bbq! Geef je vooral niet zelf op als helpende vrijwilliger, maar heb je een partner, zoon, dochter, kennis etc. die 2 uurtjes zou willen helpen die avond, dan zou dat fijn zijn! Het opgeven van vrijwilligers kan eveneens via de hier bovenstaande mail.

» Nieuws archief