Food ’n Running

Er wordt zóveel over geschreven en iedere keer verschijnen er weer nieuwe inzichten en rages. Help!
Onafhankelijk van je doel, is goede voeding altijd belangrijk. Maar wat heb je als hardloper/tenniser nodig?

En in welke verhouding? Cindy van der Avoort MSc. is werkzaam als sportdiëtiste en recentelijk gestart met een promotieonderzoek in het Eat2Move traject in het kader van de effectiviteit van voedings- en trainingsprogramma’s bij (recreatieve) sporters.

Als fanatiek hardloop- en wielrenster kent ze het belang van goede voeding voor zowel je gezondheid als sportprestatie.

Haar ambitie is om wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar praktische, haalbare én lekkere adviezen voor sporters van verschillende niveaus.

Op 10 maart 19:30 geeft Cindy van der Avoort een lezing over voeding in het HVB/TVE clubhuis.

Noteer de datum alvast in je agenda!

De lezing is gratis voor HVB en TVE leden, niet leden betalen een kleine bijdrage van 3 euro

Aanmelden is fijn zodat we weten hoeveel mensen er komen, dit kan via mail (activiteitenhvb@outlook.com) of
op onze facebook pagina bij het evenement: Food ’n Running Lezing.

Namens de Activiteitencommissie

» Nieuws archief