SeizoensLoop

De SeizoensLopen

Eenmaal per kwartaal wordt er een gezellig en ontspannen loopje georganiseerd met aansluitend een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Begin januari de traditionale nieuwjaarsloop met Brunch en verder de LenteLoop, de ZomerLoop en de Herfstloop die elk een eigen thema hebben.

Deelname is voor iedereen gratis, lid of geen lid, kom en doe mee.

Data in 2018 zijn:

Nieuwjaarsloop: 7 januari 2018.
Deelname is voor iedereen gratis, lid of geen lid - Graag even aanmelden dat je komt.

Lenteloop: info volgt

Zomerloop: info volgt

Herfstloop: info volgt

• De start en finish zijn nabij ons clubhuis, Blatenplak 53, Ewijk.
  • Je kunt kiezen voor 5 Km of 10 Km.
  • De klok wordt op een bepaalde tijd (bv om 9:00 uur of om 17:00 uur) gestart en loopt van 75 min af naar nul.
  • Iedereen verzamelt zich in het clubhuis. Het Clubhuis is open vanaf 30 minuten voor de start. Hier kun je omkleden en is er koffie, thee etc.
  • Je bepaalt je eigen starttijd, zodanig dat je op de geplande finish tijd (bv om 10:15 uur of om 18:15 uur over de finish komt. Voorbeeld: je kiest voor de 5 km en verwacht daar 30 minuten over te gaan doen. Dan start je om: (10:15 uur - 30 min) = 9:45 uur.
  • Afspreken en samen lopen met je loopmaatjes is natuurlijk nog leuker.
  • Na afloop is er een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje met een bepaald thema.

Disclaimer: Elke deelnemer loopt op eigen risico, de organisatie is in geen enkel geval aansprakelijk voor letsel of schade van welke aard dan ook. Door in te schrijven ga je hiermee akkoord.