SeizoensLoop

De SeizoensLopen

Eenmaal per kwartaal wordt er een gezellig en ontspannen loopje georganiseerd met aansluitend een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Begin januari de traditionale nieuwjaarsloop met Brunch en verder de LenteLoop, de ZomerLoop en de Herfstloop die elk een eigen thema hebben.

Deelname is voor iedereen gratis, lid of geen lid, kom en doe mee.

Data in 2018 zijn:

Nieuwjaarsloop: 7 januari 2018

Lenteloop: 8 april 2018

Start en verzamelpunt is de manege La Grande, starttijd 9.15 uur gezamenlijke binnenkomst 10.30 uur, niet in het HVB clubhuis!

Zomerloop: info volgt

Herfstloop: info volgt

• De start en finish op 8 april a.s. is bij Manege La Grande, Verlengde Reekstraat 1 Beuningen.
  • Je kunt kiezen voor 5 Km of 10 Km.
  • De klok wordt op een bepaalde tijd (bv om 9:00 uur of om 17:00 uur) gestart en loopt van 75 min af naar nul.
  • Er is ook de mogelijkheid om op de manege om te kleden, de spullen kunnen daar ook veilig achtergelaten worden.
  • We starten vanaf 9.15, gezamenlijk finishen om uiterlijk 10.30 uur.
  • Afspreken en samen lopen met je loopmaatjes is natuurlijk nog leuker.
  • Na afloop is er een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje met een bepaald thema.

Deelname is voor iedereen gratis, lid of geen lid - Graag even aanmelden dat je komt.

Disclaimer: Elke deelnemer loopt op eigen risico, de organisatie is in geen enkel geval aansprakelijk voor letsel of schade van welke aard dan ook.

Door in te schrijven ga je hiermee akkoord.