Contributie

Hardloop Vereniging Beuningen heeft abonnementen en een beginnerscursus. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden.

Cursus Beginners (14 weken) €   78,00
Jaarabonnement volwassenen  € 150,00
Jaarabonnement <18 jaar € 100,00
Half jaar abonnement €   85,00
Half jaar abonnement < 18jaar €   60,00
Viermaandenabonnement   €   60,00
Viermaandenabonnement <18jaar €   40,00

Betaling geschiedt door middel van een automatisch incasso. Bij een inschrijving zijn inschrijfkosten van €5,- verschuldigd. Als abonnementen niet aansluitend zijn, is bij een volgend abonnement weer inschrijfgeld verschuldigd.

Aanmelden

Wil je je wilt aanmelden voor een beginnerscursus of een abonnement, dan kun je dat doen via een aanmeldformulier. Klik hier om er direct naar toe te gaan. Ook kun je contact opnemen via email hardloopverenigingbeuningen@outlook.com.
Inschrijven

Om je als lid in te schrijven vul je een inschrijfformulier in, waarmee je gelijk een machtiging afgeeft voor het innen van de contributie. Dit formulier ontvang je van je trainer tijdens een van de eerste trainingen.

Kortingsacties

Gezinsleden wonend op één adres krijgen korting. Het eerste lid betaald de volledige contributie, het tweede lid krijgt dan 30% korting, het derde lid krijgt 50% korting.

Lidmaatschap HVB én TVE: Als je lid bent van zowel HVB als TVE krijg je bij HVB € 25,00 korting per lidmaatschap per jaar (deze korting kun je daarnaast ook bij TVE aanvragen). Deze actie geldt zolang HVB in het clubhuis van TVE is gehuisvest.
Kortingen kunnen niet gecombineerd worden!