Boat Bike Run Evenement

Op zondag 3 juli a.s. staat een fantastisch, gezamenlijk evenement gepland voor alle leden van Hardloopvereniging Beuningen (HVB) en Watersportvereniging De Beuningse Plas (WSV) samen met partner, gezin of introducee: het Boat Bike Run Evenement!

De doelstelling is om een leuk, gezellig en vooral sportief evenement te organiseren. Er worden twee afstanden aangeboden waarin je drie sportieve activiteiten kunt volbrengen: kanovaren, fietsen en hardlopen. Dit mag individueel of in groepsverband.

Er zijn twee routes waar je je voor kunt inschrijven:

• Route S: routebordjes met groene tekst: 1km kanovaren – 2.2km hardlopen – 5km fietsen. Verwachte duur is circa 1.5 uur. 14.30u afhalen startnummer, start vanaf 15.00u.
  • Route M: routebordjes met blauwe tekst: 2.5km kanovaren – 5km hardlopen – 10km fietsen. Verwachte duur is circa 2 uur. 13.30u afhalen startnummer, start vanaf 14.00u.

Start- en eindlocatie is bij WSV aan de Verlengde Reekstraat 1a in Beuningen.

Inschrijven voor dit evenement kan t/m zondag 19 juni op deze website. Inschrijving is op individuele basis, ieder krijgt een eigen startnummer. Inschrijfgeld is €7,50 bij 18 jaar en ouder, €5 tussen 12-18 jaar en gratis tot 12 jaar mits onder begeleiding van een volwassene.

Deelname is op eigen risico. Op meerdere plekken op de route zijn vrijwilligers aanwezig, ook zijn er EHBO-ers aanwezig. Het wordt aangeraden om waterschoenen en droge kleding mee te nemen. Watersporters met een eigen zwemvest en kano mogen deze meebrengen.

De organisatie verwacht dat alle deelnemers rond de klok van 17.00u uiterlijk binnen zijn, waarna het evenement met een drankje en een hapje gezellig zal worden afgesloten.

Reageren is niet mogelijk.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com