In memoriam Gert-Jan van Kouwen

In memoriam Gert-Jan van Kouwen

Afgelopen vrijdag 7 juli ontvingen we het treurige bericht dat Gert-Jan in het bijzijn van zijn familie is overleden. Namens de vereniging wil ik de familie hierbij condoleren en wens ik jullie vele liefdevolle herinneringen voor nu en in de toekomst.

Gert-Jan werd lid van onze vereniging in 2015, aangemoedigd door zijn vrouw Caroline die al langer lid was. Na de beginnerscursus is Gert-Jan in de trainingsgroep van Ab opgenomen en daar was hij al snel een enthousiaste loper. Niet iemand waarvan je na afloop afvraagt of hij aanwezig was. Hij genoot van andere lopers en zocht (en kreeg) daar volop verbinding mee.

Samen met Caroline is hij in het voorjaar van 2022 naar de groep van Ruud op dinsdagavond gegaan en ook daar werd hij een zeer gezien lid. Zijn aanstekelijk lach was vaak te horen.

Helaas is Gert-Jan in het vorig najaar ernstig ziek geworden en sinds maart jl. wisten we dat hij niet meer beter zou worden. Tijdens zijn ziekte bleef hij geïnteresseerd in het reilen en zeilen van veel lopers en bij de kerstbijeenkomst was hij nog aanwezig.

Ik wil, mede namens de vereniging, Caroline, Thijs en Rosalie, familie en overige naasten en bekenden veel sterkte wensen in deze dagen. Mogelijk geeft het jullie steun om te weten dat Gert-Jan bij veel HVB-leden in mooie en dankbare herinnering voortleeft.

Arjan Rijkens, voorzitter HVB


Reageren is niet mogelijk.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com