Update m.b.t. coronavirus COVID-19

Zoals jullie afgelopen maandag 23 maart 2020 hebben kunnen zien en horen heeft de overheid alle samenkomsten tot 1 juni 2020 verboden. Dat heeft ook gevolgen voor geplande HVB-evenementen. De onderstaande twee activiteiten gaan daarom helaas niet door:

– De bevrijdingsloop op 5 mei 2020
– De HVB Bike & Run Marathon op 7 juni 2020

Het HVB-weekend dat afgelopen weekend zou plaatsvinden en de seizoensloop op 5 april 2020 waren al afgelast. De trainingen en de zaterdagduurloop gaan vooralsnog tot en met 6 april niet door. Het HVB-bestuur hoopt dat er komende week meer duidelijk wordt over de opening dan wel sluiting van sportclubs na deze datum, we volgen hierin de landelijke richtlijnen.

Zodra er nieuws is, laten we dit weer aan jullie weten. Zijn er vragen? Stel deze gerust via info@hardloopverenigingbeuningen.nl of benader een van de bestuursleden. We wensen iedereen veel sterkte toe!

Reageren is niet mogelijk.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com