Update m.b.t. coronavirus COVID-19

In navolging op het bericht van 12 maart jl. moeten we jullie nu helaas mededelen dat alle HVB-activiteiten per direct en in ieder geval tot en met maandag 6 april a.s. zullen worden geannuleerd. Dit vanwege het besluit van het kabinet om onder andere ook sportclubs verplicht te sluiten in verband met het coronavirus.

Dat betekent dat er tot en met 6 april:
– geen trainingen zullen worden gegeven;
– er geen duurloop op zaterdag plaatsvindt;
– het HVB-weekend van 20 t/m 22 maart niet doorgaat;
– de seizoensloop van 5 april niet doorgaat (mogelijk vindt deze op een later tijdstip plaats, maar daarover volgt dan bericht).

Ga je zelf of in groepsverband lopen, dan adviseren we jullie rekening te houden met de adviezen van het RIVM. Laten we hopen dat we dit met z’n allen goed doorstaan en het snel achter ons kunnen laten om ons weer op het (samen) hardlopen te kunnen richten!

Zijn er vragen? Stel die gerust via info@hardloopverenigingbeuningen.nl of benader een van de bestuursleden.

Reageren is niet mogelijk.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com