Winterfitcursus

Iedere winter tussen circa begin november en eind februari geeft trainer Gerard Bennik op zaterdagochtend een winterfittraining. Het doel van de winterfitcursus is een goede voorbereiding op een wintersportvakantie. Onder professionele begeleiding worden met behulp van allerlei oefeningen diverse spieren versterkt, waardoor je meer controle ervaart en de kans op blessures kleiner is. Om 9.30u wordt er verzameld bij de parkeerplaats van de Kapelberg in Bergharen (Molenweg 53). Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. Voor leden is de cursus gratis, niet-leden betalen de prijs voor een abonnement van 4 maanden.

De eerstvolgende winterfitcursus is van zaterdag 6 november 2021 t/m zaterdag 26 februari 2022. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com