Wintersportfitcursus

Iedere winter tussen circa eind oktober en eind februari geeft trainer Gerard Bennik op zaterdagochtend een wintersportfittraining. Het doel van de wintersportfitcursus is een goede voorbereiding op een wintersportvakantie. Onder professionele begeleiding worden met behulp van allerlei oefeningen diverse spieren versterkt, waardoor je meer controle ervaart en de kans op blessures kleiner is. Om 9.00u wordt er verzameld bij het clubgebouw, van waaruit gezamenlijk naar het bos in Bergharen wordt gereden. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. Voor leden is de cursus gratis, niet-leden betalen de prijs voor een abonnement van 4 maanden. Dit seizoen loopt de wintersportfittraining van 3 november 2018 t/m 2 maart 2019. Aanmelden kan via onderstaand formulier: