Workshop mindfulness

Op woensdag 22 mei a.s. organiseert Hardloopvereniging Beuningen een workshop mindfulness voor leden van HVB en TVE. De workshop zal gegeven worden door Martijn Mensink van Mindful Run en zal bestaan uit een stukje theorie maar vooral veel praktijk. Tijdens de workshop leer je hoe de combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen of hardlopen kan leiden tot minder stress en meer energie. Inloop is vanaf 19.30 uur bij het clubhuis van HVB en TVE in Ewijk, aanvang is om 19.45 uur. De workshop duurt circa 1.5 uur, na afloop is er nog gelegenheid om iets te drinken. Inschrijven kan via onderstaand formulier of het formulier in het clubhuis.

Je emailadres wordt uitsluitend gebruikt om je verder te informeren over deze activiteit.

Reageren is niet mogelijk.