Beginnerscursus

Twee keer per jaar (circa februari en augustus) start er een beginnerscursus, die bedoeld is voor beginnende hardlopers. De cursus wordt gegeven door trainer Derk Buchmeijer en duurt in totaal 14 weken, waarbij één training per week ’s avonds gezamenlijk is en één of twee trainingen per week individueel. Na 7 weken ben je in staat om 20 minuten aan een stuk hard te lopen, na 14 weken is dit 30 minuten. De beginnerscursus kost €78,- inclusief een reflecterend hesje van de vereniging. Bij onvoldoende aanmeldingen kan het zijn dat de beginnerscursus niet doorgaat.

De eerstvolgende beginnerscursus start op maandag 10 februari 2020 om 19.30 uur bij het clubhuis van TVE/HVB (Blatenplak 53 in Ewijk). Aanmelden kan via onderstaand formulier:

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com